Aglomeracija Pitomača
Učitavanje...
Web stranicu zbog njezinih funkcionalnosti nije moguće otvoriti u pregledniku Internet Explorer
Preusmjereni ste automatski na preglednik Microsoft Edge.
Internet Explorer zbog tehničkih nedostataka ne može pravilno učitati traženu Web stranicu.
Preporučujemo pregled Web stranice u preglednicima kao što su:
Google Chrome, Brave, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, and Opera.

Obilježen početak radova na uređaju za pročišćavanje otpadnih voda

10.10.2022.

Na lokaciji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, u Pitomači, 10. listopada 2022. održana je konferencija za medije kojom je obilježen početak radova na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Pitomača“. Konferencija je održana na lokaciji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Projekt Pitomača obuhvaća radove na izgradnji i rekonstrukciji sustava odvodnje otpadnih voda i uređaja za pročišćavanja otpadnih voda: kroz Aktivnost 1 -dogradnja sustava odvodnje otpadnih voda aglomeracije Pitomača te Aktivnost 2 -rekonstrukcija i dogradnja postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Pitomača.

Ugovor za dogradnju i rekonstrukciju postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracija Pitomača izvodi tvrtka ESOTECH d.d., a vrijednost Ugovora iznosi 35.200.995,83 HRK bez PDV-a.

Projekt se provodi na uslužnom području Općine Pitomača u Virovitičko -podravskoj županiji, a obuhvaća naselja Pitomača, Grabrovnica, Dinjevac, Kladare, Otrovanec te Stari Gradac u svrhu ispunjavanja uvjeta Direktiva 91/271/EEC te 98/83/EC i s ciljem povećanja priključenosti stanovništva na sustave javne odvodnje i vodoopskrbe.

1/6